Bemiddeling

Zoekt u dat ene speciale Volvo model of heeft u ergens anders een prachtige Volvo zien staan, maar twijfelt u aan de betrouwbaarheid? Autobedrijf Lokhorst in Kampen helpt u graag!

Door onze jarenlange ervaring in het repareren en restaureren van Volvo’s hebben we veel kennis over dit geweldige merk opgebouwd. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk onder Volvo-specialisten, waardoor u zeker bent van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt. Mocht u zelf een gebruikte auto hebben gevonden, dan kunnen wij voor u bemiddelen en zorg dragen voor de aflevering en garantie.

volvo.jpeg

Veel Volvo rijders zijn echte liefhebbers en rijden vaak een leven lang Volvo. Wij kunnen een objectieve en vakkundige rol spelen bij de aanschaf van een nieuwe Volvo. Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek. Zo heeft u uw gewenste auto, geleverd door uw vertrouwde autogarage bij u in de buurt. Uiteraard verzorgen wij ook voor u de aankoopkeuring. Bel 038 331 61 74 voor meer informatie.