Over Volvo dealer Lokhorst

Over Henk Lokhorst

Henk Lokhorst werd in zijn jeugd min of meer bij toeval een Volvo-fan. In 1983 kreeg Henk Lokhorst een stageplek aangeboden in het autobedrijf(Volvo specialist) van zijn oom. Na de stageperiode kreeg dat in 1986 een vervolg in een vaste baan. In 1998 werd Henk Lokhorst eigenaar van het bedrijf en in 2000 verhuisde het autobedrijf naar de huidige locatie aan de Installatieweg 4 in Kampen. Momenteel werkt Henk Lokhorst in het bedrijf samen met Bertus Melenhorst en Harry van den Belt. ,,Een goede mix van Volvo kennis en allround ervaring. Bertus heeft de vele technische problemen al eens voorbij zien komen en mag graag  aan yongtimmers sleutelen , en Harry heeft 30 jaar Volvo ervaring opgedaan bij een dealer bedrijf legt Henk Lokhorst uit.


Henk Lokhorst heeft na al die jaren veel ervaring opgedaan met Volvo en de passie voor het automerk is daardoor alleen maar gegroeid. ,,Passie voor het vak en ook voor het merk Volvo, Ja, dat maakt het mooi en leuk om te werken. Als je geen interesse in je werk hebt, kun je het ook niet met overtuiging doen. Mijn zwakke punt is dat ik moeilijk kan delegeren. Daar moet ik mezelf echt toe dwingen''.

Autobedrijf Lokhorst staat in Kampen en omgeving bekend vanwege de altijd gemoedelijke sfeer, het vertrouwen en het vakmanschap.
Eigenaar Henk Lokhorst heeft daar een volstrekt logische verklaring voor:

 ,,Onze filosofie is de klanten snel en goed te helpen. Het klantencontact is een belangrijk punt. Veel klanten komen hier al jaren. Ik zie dat als een compliment. Ik ben geen man van de klok.
Mijn bedrijf betekent veel voor me. Als het eens een keer een paar uurtjes later wordt dan normaal, dan moet dat maar. Als je daar wakker van ligt, moet je geen ondernemer worden.
Er wordt hier hard gewerkt, verkijk je daar niet op, maar aan de andere kant, onderling hebben we ook veel lol. Dat houdt het leuk''.

Contact

Installatieweg 4,
8263 BS Kampen
Telefoon: 038 331 6174 / 06 5763 6994

Stel een vraag

Versturen