Bemiddeling

Henk Lokhorst Volvospecialist Kampen

Volvo bemiddeling

 Op zoek naar een Volvo met 'ervaring'? Of stapt u liever in een spiksplinternieuwe hele bijzondere uitvoering. Zoekt u dat ene speciale Volvomodel of wellicht heeft u ergens anders, een prachtige Volvo zien staan, maar twijfelt u aan de betrouwbaarheid? Wij helpen u graag!

Door onze jarenlange ervaring in het repareren en restaureren van Volvo's hebben we veel kennis over dit geweldige merk opgebouwd. Bovendien beschikken we inmiddels over een uitgebreid netwerk onder Volvospecialisten. Veel Volvorijders zijn echte liefhebbers en rijdens soms een leven lang Volvo. 

Een nieuwe Volvo is voor de meeste klanten dan ook vaak een weloverwogen, maar geen eenvoudige keuze.  Wij kunnen daar een objectieve en vakkundige rol in spelen. Afhankelijk van de wensen gaan we soms gezamenlijk met de klant op pad, soms bezoeken we zelf de desbetreffende Volvo, maar het kan ook zo zijn dat u als klant bij ons  langskomt om de auto te bekijken.
In alle gevallen kunt u rekenen op een objectief oordeel, uitsluitend gebaseerd op vakkennis en ervaring. Uiteraard verzorgen wij voor u  ook de aankoopkeuring. Bel 038 331 61 74 voor meer informatie.

Contact

Installatieweg 4,
8263 BS Kampen
Telefoon: 038 331 6174 / 06 5763 6994

Stel een vraag

Versturen